2021. 05. 25., Kedd, 14:24

Rippl-Rónai Fesztivál nem, de hozzá kapcsolódó finomságok és programok lesznek Kaposváron

Tavaly csak online eseményként tartották meg a város közkedvelt rendezvénysorozatát, a május végi Rippl-Rónai Fesztivált, de van olyan vendéglátóhely Kaposváron, ami nem hagyja feledésbe merülni a népszerű programot.

Az Eleven Kultúrbisztró idén is elhozza nektek a nagy népszerűségnek örvendő italt, a Rippl-Rónai Fesztivál kávéját. Először két éve készítették el a citromsárga színű, popcorn-karamella ízű jegeskávét, ami akkor hatalmas sikert aratott, így idén sem hagynak nélküle minket.

Az étcsokis, tejkaramellás finomság a Roastopus kaposvári pörkölő Seashell elnevezésű kávéja, popcornos sziruppal, karamellával bevont pattogatott kukorica kerül a tejszínhab tetejére. A popcornos ízvilágra utal Rippl-Rónai egyik fő témaválasztására, a kukoricára, de a színválasztás sem véletlen, hiszen a sárga volt a festő kedvenc színe, így az egykori műterme, a fesztivál, de még a város hivatalos színe is ehhez igazodva alakult ki.

A kávézó május 28. és 30. között közkívánatra újra elkészíti vendégeinek a Rippl-Rónai kávét, emellett pedig másképp is emlékezhetünk a kulturális rendezvénysorozatra: lefesthetjük a kaposvári alkotó gyönyörű, a Három sugár jegenye és két asztag című képének mását, 40x50-es vászonra a Pacsmag Élményfestésnek köszönhetően.

Akit érdekel az élményfestés, a Facebook oldalukon jelentkezhet rá üzenetben.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: