2021. 04. 30., péntek, 14:09

Megírtuk, hogy nincs tömeg, elözönlötték a kaposváriak az oltópontokat

Kicsivel több, mint 1 órája számoltunk be róla, hogy Kaposváron nem túl nagy az érdeklődés az oltópontoknál a mai tömeges oltás során, erre mindenki megindult a kórházhoz.

Hatalmas sor alakult ki cikkünk megjelenését követően a kórházi oltópontoknál, hiszen ma elérhetővé vált a Pfizer oltás is a Sinopharm mellett. Azonban az online időpont foglalási rendszer összeomlott, az Operatív Törzs elmondása szerint terheléses támadás miatt, amelyet felelőtlen emberek követtek el az oldal ellen.

A kaposvári kórháznál nincs túlzott érdeklődés a Pfizer vakcina iránt

A kaposvári kórháznál nincs túlzott érdeklődés a Pfizer vakcina iránt

Rendkívüli oltási akciót hirdettek péntekre, a regisztráltakat csak ezen a napon Sinopharm vakcina mellett Pfizerrel is oltanak.

Ezt követően elkezdett terjedni, hogy aki megjelenik az oltópontokon és be van regisztrálva, azt beoltják, így rengetegen indultak országszerte a vakcinákért. Kivételt képezett városunk, ám beszámolónkat követően mindenki megindult a kórházi oltópontokra, így fél 2-re hatalmas sorok alakultak ki a helyszínen. 

Többen a sorban meg is említették, hogy nálunk látták milyen kevesen vannak, ezért úgy döntöttek, megpróbálnak bejutni. Sikerült is nekik.

Olvasóink elmondása alapján elég csupán a regisztráció, hiszen mivel nem működik az online időpontfoglalás, anélkül is meg lehet kapni az oltást. Ám nem kell megijedni a soroktól, a beszámolók szerint minden olajozottan és gyorsan működik, ugyan kb. 1 órát várni kell, de mindenki sorra fog kerülni.

 



Szívesen!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: