2021. 04. 30., péntek, 10:20

Kiderült, hogy pénteken még lehet Pfizerre regisztrálni, össze is borult a regisztrációs oldal

És azóta sem lehet elérni.

Rendkívüli oltási akciót hirdettek péntekre, így a regisztráltak az online foglalási oldalon a Sinopharm vakcina mellett a Pfizer vakcinájára is foglalhattak időpontot az oltópontokra. Az információ úgy reggel 6 óra körül szivárgott ki, egy órával később már össze is omlott az időpontfoglaló honlap.

Az eeszt.gov.hu oldalra egy hibaüzenet is kikerült, amit azon kevesek láthatnak, akiknek egyáltalán betölt még az oldal. Eszerint 

Az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el. A betegellátás menetét a fennakadás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT kapcsolata zavartalan. Amennyiben az EESZT portál szolgáltatásait kívánja igénybe venni, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később. Kollégáink dolgoznak az elérhetőség visszaállításán. Megértését és türelmét köszönjük! Állami Egészségügyi Ellátó Központ, EESZT üzemeltetés.

Az oldal szerint Pfizer április 30-án, Sinopharm 04.26-tól, AstraZeneca pedig 05.03-tól 05.07-ig lesz elérhető

Az oltópontokra 100 ezer Pfizer vakcinát küldtek ki, melyeket maradéktalanul ma el is akarnak oltani, viszont kérdéses, hogy mindez hogy lehetséges majd, ha nem működik az online időpontfoglalás.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: