Ezek már az utolsó simítások - Jövő hét közepén nyit a belvárosi Azúr Diszkont

2021. 04. 16., péntek, 12:29

Ezek már az utolsó simítások - Jövő hét közepén nyit a belvárosi Azúr Diszkont

Néhány hete már megszellőztettük, hogy hamarosan a város szívében is nyit egy új üzletet az Azúr Diszkont, most pedig már a pontos dátumot is tudjuk, mikortól lehet benézni hozzájuk a Berzsenyi utcába.

Az Euronics nemrég kiköltözött, a korábban Kaposváron csak a Raktár utcában fészkelő Azúr Diszkont csapata pedig élt a lehetőséggel, és lecsapott az üzletre, így jövő héttől immár két helyszínen is várják a vásárlóikat. Fontos infó, hogy a Raktár utcai üzletük is megmarad, nem kell aggódnia annak, aki már megszokta a kinti légkört.

Mutatjuk, milyen üzlet nyílik a belvárosi Euronics helyén

Mutatjuk, milyen üzlet nyílik a belvárosi Euronics helyén

Tavaly év végén vált biztossá, hogy a belvárosból kiköltözik az Euronics a Dombóvári úton épült új S-Parkba, így kérdőjeles volt, hogy milyen üzlet költözik majd a helyére.

 

A Pláza mellett a Berzsenyi utcában kialakított új egység viszont jóval tágasabb lesz, így volt lehetőségük némileg kibővíteni az árukészleteiket is. A drogéria jelző itt már sokkal nagyobb választékot fed le, hiszen a polcokra kerültek a mosó- és tisztítószereken, kozmetikumokon, illatszereken, szépségápolási termékeken kívül még élelmiszerek, különböző üdítők, sörök, alkoholos italok és háztartási eszközök is sorakoznak. Az üzletbe belesve még magunk is meglepődtünk, mennyi mindent felpakoltak a polcokra, mi minden kapható náluk a jövőben.

 

 

Természetesen egy új üzlet esetében nem feledkezhettek el a laktóz- vagy gluténérzékenyekről sem, így ők is nagyobb választékkal találkozhatnak majd az Azúr polcain.

Ha az árakra vagytok kíváncsiak azt mondhatjuk, hogy simán tudnak versenyezni a bevásárlóközpontok áraival, helyi vállalkozásként ez pedig egy igazán megsüvegelendő tényező.

Ha minderről a saját szemetekkel is szeretnétek megbizonyosodni, akkor a jövő hét közepén már be is nézhettek hozzájuk a frissen felszerelt új üzletükbe.

 

Mi belesünk majd a nyitás napján is, ha pedig ti is tervezitek a napokban akkor a következőképp találjátok őket nyitva:

 

Hétfő - Péntek: 08.00 - 19.00

Szombat: 08.00 - 18.00

Vasárnap: 08.00 - 14.00

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: