2021. 03. 26., péntek, 14:16

Mutatjuk, milyen üzlet nyílik a belvárosi Euronics helyén

Tavaly év végén vált biztossá, hogy a belvárosból kiköltözik az Euronics a Dombóvári úton épült új S-Parkba, így kérdőjeles volt, hogy milyen üzlet költözik majd a helyére.

Kaposvár belvárosának egyik legforgalmasabb pontján lévő hatalmas üzlethelyisége nem sokáig árválkodott, miután kiköltözött belőle az Euronics szinte azonnal megkezdték a munkálatokat. Mára pedig már egy hatalmas molinó hirdeti, hogy hamarosan Azúr Drogéria nyílik az egységben.

 

Áprilisra tervezik a nyitást

Itt a lista, milyen üzletek nyílnak hamarosan az Intersparnál

Itt a lista, milyen üzletek nyílnak hamarosan az Intersparnál

Még karácsony előtt került ki egy óriásplakát a Füredi utcában, mely az Interspar mellett nyíló üzletek listáját hirdeti ki.

Jó hír, hogy nem kell elköszönnünk a Raktár utcai üzletüktől sem, hiszen egy teljesen újat nyitnak majd a Berzsenyi utcában, amely kibővített árukészlettel és hatalmas választékkal várja majd a vásárlókat. 

 

Jön az Azúr a Berzsenyi utcába is

A város legjobb áraival nyit szerdán az Azúr Diszkont!

A város legjobb áraival nyit szerdán az Azúr Diszkont!

Január végén derült ki, hogy a Marázplast régi üzlethelyisége nem árválkodik túl sokáig magányosan, hiszen helyét az Azúr Diszkont veszi át. Az új üzlet munkálatai alig vettek igénybe két hónapot, hiszen már február 13-án megnyitja kapuit a kaposvári vásárlóközönség...

A tervek szerint már áprilisban kinyitják az új üzletüket.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: