2021. 04. 12., Hétfő, 14:24

6 részeg sofőrt is fogtak a hétvégén, volt, akit az árokból szedtek össze

Megugrott hétvégén az elfogott ittas sofőrök száma Somogyban, két sofőr is volt, aki az árokban kötött ki az autójával.

Az elmúlt hétvége folyamán, 2021. április 10-11. között hat esetben merült fel ittasság gyanúja az ellenőrzött sofőröknél. Ketten balesetet is szenvedtek, de volt olyan is, akit elfogatóparancs alapján köröztek. Mind a hat autóvezetővel szemben járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Szombat este 20 óra 30 perc körül Kaposvár belterületén csúszott vízelvezető árokba személyautójával egy 52 éves helyi lakos. A sofőr a balesetben sérülést nem szenvedett, de a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, ahogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

Ugyanazon az estén a balatonföldvári körzeti megbízottak Köröshegyen ellenőriztek egy személyautóval közlekedő férfi. Az alkoholszonda pozitív jelzésén túl megállapították, hogy a 26 éves kazincbarcikai lakost a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja lopás elkövetése miatt körözte. A sofőrt előállítását követően a siófoki rendőrök őrizetbe vették.

Éjfélt követően pedig a lengyeltóti körzeti megbízottakat riasztották anyagi káros közlekedési balesethez. Az adatok szerint egy 24 éves somogyjádi lakos a 6701-es úton Somogyvár felé közlekedve hajtott személyautójával a vízelvezető árokba. Az alkoholszonda a férfivel szemben pozitív értéket jelzett, vezetői engedéllyel azonban ő sem rendelkezett.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: