2021. 04. 07., szerda, 14:43

Nyakunkon a tavasz és azzal az éttermi nyitás is? Nagyban épülnek a Kossuth téren a teraszok

Ugyan az időjáráson a napokban nem nagyon érezni, de a naptár szerint már vastagon a tavaszban vagyunk, ami szépen lassan városunk főterén is meglátszódik.

A Kossuth téren és környékén a tavasz közeledtét két dolog szokta jelezni: a szökőkutak beüzemelése és az éttermek teraszainak felépítése. Ugyan sem az időjárás, sem a vírushelyzet nem túl kegyes hozzánk mostanában, így a szökőkutakat is valamivel később üzemelték be, a teraszoknak pedig csak a napokban álltak neki, hiszen az éttermek továbbra sem fogadhatnak vendégeket.

Újra üzembe állt a Kossuth téri szökőkút, de nem azért amiért gondolnád

Újra üzembe állt a Kossuth téri szökőkút, de nem azért amiért gondolnád

Nyakunkon az igazi tavasz? Vízzel telt meg péntek délutánra Kaposvár legnagyobb szökőkútja.

Ám úgy tűnik van fény az alagút végén, március végén Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter már azt válaszolta arra a kérdésre, hogy a tervek szerint mikor ülhet le valaki egy étterem teraszára ebédelni, hogy 

azt merném mondani, hogy áprilisban mindenképpen.

Lehet ezen szavak adtak ösztönzést a Kossuth téri egységeknek, hogy nekilássanak a teraszok felépítésének és rendbehozásának, hiszen a napokban megkezdődött a Kapos és a Bianco teraszának építése, felújítása is.

 

 

Reméljük nekik lesz igazuk, és hamarosan már legalább a teraszokat élvezhetjük. Ja, és a tavasz is visszatérhetne mellé!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: