2021. 03. 29., hétfő, 16:57

Hangszálakat készít, füleket befog, április 10-én X-Faktor meghallgatás Kaposváron!

Ha úgy érzed eljött az idő, hogy a zuhanyrózsát mikrofonra cseréld, április 10-én szombaton lehetőséged lesz rá Kaposváron, hiszen X-Faktor meghallgatást tartanak a Hotel Dorottyában

Mi a színpadon kívül találtuk meg a kaposvári X-Faktort!

Mi a színpadon kívül találtuk meg a kaposvári X-Faktort!

X -Faktor válogatás volt péntek este a Bombardier pubban, ahol a budapesti zsűri kaposvári tehetségeket keresett. Voltak jó hangok és tehetségek, de nem volt túl nagy a helyi merítés, viszont mi így is találtunk egy nagyon tehetséges buszsofőrt, nézzétek!

A járványhelyzet miatt a meghallgatás a következő szabályok szerint zajlik 12:00-tól 18:30-ig:

  •  Az egyéni meghallgatások (a meghallgatásokon egyéni fellépő, duó, maximum 3 fős formáció vehet részt) a hatályos járványügyi jogszabályok szerint kerülnek megszervezésre.
  • Az egyéni meghallgatáson való részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 06-30-195-95-95-ös telefonszámon lehet, hívással,Viberen, vagy WhatsAppon. (Regisztrálni a meghallgatás napján is lehet, telefonos egyeztetést követően.)
  • A regisztráltak a meghallgatásuk időpontjáról értesítést kapnak. Kérjük, hogy a megadott időpontban, pontosan érkezz a helyszínre!
  • Az egyéni meghallgatásra szólisták, duettek és maximum 3 fős együttesek érkezését várjuk. A három főnél nagyobb létszámú együttesek hang-vagy videóanyagai hordozón a helyszínen leadhatók. Ha hang-vagy videóanyagot hozol, kérjük, akkor is regisztrálj! Kollégáink keresni fognak, hogy mikorra tudod hozni az egyéni meghallgatás helyszínére az anyagot.
  • Óránként maximum öt meghallgatás történik.
  • Amennyiben van zenei alapod, kérünk, hogy hozd magaddal!

További részletek:

https://rtl.hu/xfaktor/meghallgatas

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: