2020. 11. 20., péntek, 10:40

Cseh és lett ellenfeleket kapott nemzetközi porondon a Diamant

Az Európai Röplabdaszövetség csütörtökön ismertette a nemzetközi kupasorozatok fordulóit, és azok lebonyolítási szabályait, melyben az előző szezonbeli sikereknek köszönhetően az 1. MCM Diamant lányai is érdekeltek.

A lebonyolítási rend értelmében a járványügyi szabályokkal egyhangúlag a mérkőzéseket buborékban bonyolítják le (a szereplők nem találkozhatnak a helyszíneken másokkal), így a Vasas Óbuda Szerbiába, a Békéscsaba Monzába utazik, a mieink pedig hazai pályán fogadják majd a cseh TJ Ostrava és a lett Rigas Volejbola Skola csapatát. 

Megint megtréfált minket hazai pályán a Vasas - GALÉRIA

Megint megtréfált minket hazai pályán a Vasas - GALÉRIA

Sajnos nem úgy alakult a péntek este a Kaposvár Arénában ahogy azt szerettük volna, a tavalyi BL csoportkörös Vasas rendkívül izgalmas szettekben 3-1 arányban legyőzte lányainkat, így nem sikerült az élre állnunk sőt, szorosabbá tettük az Extraliga élmezőnyét. Nem sokon múlt egyébként a hazai...

A Challenge-kupa mérkőzésekre december 8. és 10. között kerül sor a Kaposvár Arénában ám sajnos zárt kapuk mögött, így nem szoríthatunk a helyszínen a lányokért. Továbbjutás esetén a negyeddöntőben a szlovák VK UPF Nitra és az észak-macedón OK Vardar Zeni mérkőzés győztese lesz az ellenfél.

 

Izgatottan várjuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: