2020. 11. 18., szerda, 10:19

Egy dárdával végezte ki a kutyát, majd a kútba dobta - Végre letartóztathatják a kaposvári remetét

A Kaposvári Járási Ügyészség sajtóközleményt adott ki, melyben a Kutyatár kecskéjének gyilkosa ellen nyújtottak be a indítványt annak letartóztatására. A 28 éves férfiről közben egy újabb információ kiderült, 2018-ban kegyetlenül végzett kutyájával is. 

A férfit a kaposvári rendőrök négy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják, amelyek közül kettőt volt élettársa sérelmére követett el, azonban a másik kettő esetben állatkínzás a gyanúsítás tárgya.

 

 

A gyanúsított 2018 decemberében Kaposvár kertvárosi részén kutyáját egy dárdával leszúrta, majd egy közeli kútba dobta, legutóbb 2020 novemberében a hajnali órákban egy kaposvári állatmenhelyen vágta le egy kecske fejét és a fejet magával vitte.

Korábban a barátnőjét kínozta, most lefejezett egy kecskét - Úgy tűnik, a kaposvári remete végzett a Kutyatár Rozijával

Korábban a barátnőjét kínozta, most lefejezett egy kecskét - Úgy tűnik, a kaposvári remete végzett a Kutyatár Rozijával

Múlt héten számoltunk be róla, hogy a Kutyatár Egyesület kecskéjének levágták a fejét, amit az akkor még ismeretlen tettes magával is vitt. Azóta rengeteg helyről kaptunk információt annak megerősítéseképp, hogy a tettes az a férfi volt, akit kaposvári remete néven tartanak számon a...

A Kaposvári Járásbíróság 2020 októberében nem jogerősen a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte a férfit, azonban az eljárás nyomozati szakaszában végig letartóztatásban volt terhelttel szemben a kényszerintézkedést háromszor szüntette meg, az ítélethozatalkor a férfi ismét szabadlábon volt.

 

Az ügyészség indítványa szerint fennáll a szökés, elrejtőzés, bizonyítás megnehezítésének veszélye, továbbá feltehető az is, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményeket követne el.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: