2020. 11. 13., péntek, 11:25

Egy siófoki hotel felajánlotta szobáit a járvány elleni védekezés élharcosainak

A siófoki CE Pláza Hotel Facebook oldalára került ki a poszt, miszerint egy különleges felajánlást tesz ezekben a számukra is nehéz időkben a szálló. Jelenleg ugyebár nem fogadhatnak turistákat, azaz szabadidős tevékenységeket végző vendégeket, így üres szobáikat felajánlották az egészségügyi, illetve rendvédelmi dolgozók számára. Mindezt persze térítésmentesen!

Egy siófoki felajánlotta az egész szállodáját térítésmentesen a külföldről hazaérkező magyaroknak

Egy siófoki felajánlotta az egész szállodáját térítésmentesen a külföldről hazaérkező magyaroknak

A minap került ki a poszt egy siófoki vállalkozó, Tóth Gergely Facebook oldalára, amiben egy igazán különleges segítségnyújtásról ír a jelenlegi helyzetből kifolyólag. Gergely az egész hoteljét felajánlja a 14 napos karantén idejére mindazoknak a külföldről hazaérkező magyaroknak, akik nem tudnak...

Posztjuk így hangzik:

A CE Plaza Hotel is részt vesz a védekezésben! A koronavírus járvány elleni védekezéshez csatlakozva, a CE Plaza Hotel térítésmentesen felajánlja szállodai kapacitásait azon  egészségügyi, illetve rendvédelmi dolgozók számára, akiknek szolgálatteljesítéséhez kapcsolódóan Siófokon való elszállásolása szükségessé válik a veszélyhelyzet időszakában. Bízunk abban, hogy ily módon hatékonyan segíthetjük a védekezés frontvonalában dolgozók munkáját! Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánunk!
Hamarosan találkozunk...

 

Ez egy szép gesztus a részükről!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: