2020. 03. 17., kedd, 11:54

Egy siófoki felajánlotta az egész szállodáját térítésmentesen a külföldről hazaérkező magyaroknak

A minap került ki a poszt egy siófoki vállalkozó, Tóth Gergely Facebook oldalára, amiben egy igazán különleges segítségnyújtásról ír a jelenlegi helyzetből kifolyólag. Gergely az egész hoteljét felajánlja a 14 napos karantén idejére mindazoknak a külföldről hazaérkező magyaroknak, akik nem tudnak hova menni, vagy nem szeretnék családtagjaikat kitenni a helyzetnek. Mindezt pedig térítésmentesen teszi!

Inkább beszéljen a poszt helyettünk:

Tisztelt Siófokiak! Kedves Barátaim! 

Kollégáimért és lakó-környezetemért felelős vállalkozóként kötelességemnek érzem, hogy lehetőségeimhez mérten csatlakozzam a kialakult helyzet kezelhetőbbé, elviselhetőbbé tételéhez. A CE Napfény Hotel üzemeltetőjeként arra az elhatározásra jutottam, hogy csatlakozom és a segítségemet ajánlom fel a külföldről hazatérő magyaroknak. Azoknak a siófokiaknak akiknek nincs lehetőségük arra, vagy nagy nehézségekbe ütközne, hogy hozzátartozóik megóvása érdekében önkéntes karanténba vonuljanak, felajánlom a CE Napfény Hotel szobáit, térítésmentesen az előírt 14 napos elkülönítés idejére.

Személyesen felkértem Gábor Nagy-ot, hogy orvosként támogassa kezdeményezésemet. Alpolgármester Úr együttműködéséről biztosított, amit ezúton is köszönök neki. Várhatóan körülbelül 40-45 fő egyidejű elhelyezése lesz ily módon megoldható néhány napon belül, a szálloda szobáinak műszaki felkészítését követően. A felmerülő igényeket kérem, közvetlenül nekem juttassák el, privát üzenetben, vagy e-mail formájában a gergely.toth@cehotels.hu címre, megjelölve az országot ahonnan érkeznek és minden lényeges információt egészségügyi állapotukkal kapcsolatban.

 

 

Igazán becsülendő lépés a részéről! Le a kalappal!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: