2020. 11. 12., csütörtök, 10:40

Újabb kreatív megoldás - Szendvicsbárrá alakul az Eleven Kultúrbisztró

A szigorítások kreatív megoldásokra ösztönöztek több kaposvári vendéglátót, így a helyiek egyik kedvenc kávézója, az Eleven Kultúrbisztró is rendhagyó ötlettel rukkolt elő. Meglévő szendvicskínálatukat jócskán kibővítve szendvicsbárrá alakulnak erre az időszakra.  

A vadiúj, minden jóval megpakolt szendvicseket a már védjeggyé vált harmat friss bagel és croissant pékáruk keretezik továbbra is, a már meglévő lazacos, sonkás, sajtos és lekváros változatok mellé pedig érkeznek az extravagáns változatok olyan alapanyagokkal, mint a füge, cottage cheese, tonhalkrém, kapribogyó.
 

Az elviteles szendvicsek mellé továbbra is kérhetitek az összes közkedvelt különlegességet, így porondon marad a Chai latte, Gold latte, Rózsavölgyi forró csokoládé és természetesen a FRITZ termékek. Ha valaki pedig igazán extra párosítással szeretné kezdeni a napot, a Lazacos & Cheese Cottage bagel és a Roastopus kávésör kombinációt ajánlja az Eleven.

 
A melegen kínált szenyókhoz hétfőtől-péntekig 07:30-tól 13:30-ig juthattok hozzá (a készlet erejéig), így a reggelihez és az ebédhez is megfelelő választás lehet.
 
 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: