2020. 11. 10., kedd, 14:47

A járványhelyzet keltette életre kaposvári első éttermi fúzióját - Itt a GrillBari

A szerdától életbe lépő járványügyi szigorítások minden kaposvári éttermet lépésre kényszerített, legtöbbjük átáll a kiszállításra, a rafkósabbak kreatív koncepcióval igyekeznek színt vinni az előttünk álló hónapok palettájára. Két egykori osztálytárs, a Bárány Fogadó és a Grillbecue üzletvezetői közös brand-et hoztak létre, melyből nemcsak ők, de a vendégek is profitálhatnak.

Akár a házias ízeket, akár az amerikai stílust kedvelitek, a GrillBari névvel sokat találkoztok majd a következő időszakban. A két vendéglátó egység ugyanis egy igazán különc kooperációt hozott tető alá: Zoli a magyar konyha klasszikus ízeit, Petya a szaftos-füstös amerikai grillkonyha fogásait dobta a GrillBari közös kosarába.

 

Hétfőtől a saját kanapétokon is élvezhetitek a duó étlapját a Netpincér közreműködésével, a tévénézős gasztro élmény pedig az italválasztékkal válik teljessé, mely alkoholos italokkal egészül ki. De nézzük a fúziós ételsort, amiről nincs ember aki ne tudna egy jó ebédet vagy vacsit választani:

 

 

Hétfőtől tehát GrillBari egészen az ajtódig, naponta 11-től 21-ig!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: