2020. 10. 30., péntek, 10:28

Van farkad? Ez az első kérdés a világ leglényegretörőbb társkeresőjén 18+

A címből talán már dereng, hogy a Dirty Code nem a klasszikus értelemben vett társkeresésről szól, hanem kizárólag a szexről. Ez mindjárt az adatlap első kérdésénél világossá válik, mely a következő: Van farkad/vaginád? 

Amennyiben az első opcióra igen a válaszod, mindjárt el is kezdheted az intim testrészed mindenre kiterjedő leírását az ábrák segítségével, így nemcsak a péniszméreted adhatod meg, hanem hogy mennyire görbül erre vagy arra, mekkora a makkod, milyen szőrös a zacsi ésígytovább' a legapróbb részletekig...

Szinglik figyelem! Elstartolt a Facebook társkeresője

Szinglik figyelem! Elstartolt a Facebook társkeresője

Két éve lengette be a Facebook, hogy elindítja társkereső szolgáltatását, mostanra pedig szinte minden kiderült róla a kinézettől a működésig. A tényleges indulás nagy napjára azonban a mai napig kellett várni, de ennek vége! 2020 október 22-én Európa összes országában, így Magyarországon...

 

Csak ezután jönnek a sablonos jellemzők, így az életkor, magasság, szemszín, de persze nem elhanyagolva a lényeget, így arra is választ kell adnod mire gerjedsz igazán:

 

 

A női szekció is ugyanilyen részletességgel tárja fel a legsikamlósabb tulajdonságokat, egészen odáig, hogy milyen szinten... de ezt inkább nézze meg az akit érdekel!

 

Itt találjátok a társkeresőt ha kedvet kaptatok egy kis tabumentes ismerkedésre!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: