2020. 10. 13., Kedd, 10:03

A sör körül forog a hétvége a Lagomban - Sörökön és sörös ételeken a sor Kaposfüreden

A Lagom Bistro & Café augusztusi nyitása óta több tematikus hétvégével is készült vendégei számára és ez októberben sem lesz másképp, hiszen a hétvégén Sörös napjaikra invitálnak benneteket kaposfüredi éttermükbe. 

Míg szeptemberben kedvenc magyaros ételeiket kóstolhattuk meg egy hétvégén keresztül a Lagomban, ezt követően október elején tökös fogásokat készítettek, ám nem szerettek volna elhanyagolni benneteket a hónap második felében sem, így pedig az Októberfeszt ihletésében Sörös napjaikra invitálják az érdeklődőket

Mind az ételek, mind az italok sörös témájúak lesznek október 16. és 18. között a Lagom Bistro & Caféban Kaposfüreden. Szerették volna, ha a sörös italok kedvelői bőségesen válogathatnak a lehetőségek között, így 13 alternatívát kínálnak számukra.

A Sörlapra felkerült alternatívák a következőek: a csapon a Soproni világost és a Mort Subite meggysörét találjátok, az üvegesek közül pedig a Birra Moretti, a Miller, a Staropramen lager, a Staropramen dark, a Krusovice svetlé, a Krusovice cerne, a Soproni IPA, a Soproni APA és az Edelweiss Hefetrüb közül választhattok, aki pedig alkoholmentest fogyasztana, azoknak ott a Natur Zitrone citromos és a Heineken 0%-os itala. 

Ételek tekintetében is a sörös ízek dominálnak, példaképpen a sajtlevesüket is ízesítik majd vele, a kínált csülköket sörben sütik ki, a Hamburgert IPA szósszal szervírozzák, a csirkemellcsíkokat sörtésztában kínálják és a desszert is hasonlóképpen készül majd. 

Pénteken egy élőzenés vacsoraesttel nyitják meg a hétvégét, ahol Horváth-Lukics Rajmund adja majd a talpalávalót, az esemény Facebook oldalát, és az asztalfoglalás részleteit pedig itt találjátok. 

Ott a helyünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: