2020. 09. 13., vasárnap, 10:50

Egy hétig az igazi magyaros ételeké a főszerep a Lagom Bistro & Caféban!

Mindössze egy hónapja nyitotta meg kapuit előttetek kaposvár legújabb étterme, a Lagom Bistro & Café, és máris egy tematikus hétre, illetve egy élőzenés vacsorára invitálnak benneteket. 

Gulyásleves

 

Szeptember 14 és 20 között a főszerepben a hazai ízek lesznek a kaposfüredi étteremben, mind a levesek, mind a főételek, és a desszertek tekintetében is. A Magyaros Hét menüjére olyan fogások kerültek fel, mint a Gulyásleves és a Halászlé, a főfogások között válogathatunk a Marhapörkölt, a Cigánypecsenye, és a Töltött káposzta között, emellett pedig megkóstolhatjátok a Lagom Hortobágyi húsos palacsintáját is. 

 

Hortobágyi csirkés húsos palacsinta

 

A desszert szekcióban is az echte hazai finomságok közül szemezgethetünk, rétes variációkat fogyaszthattok a jövő héten, emellett pedig egy újragondolt Rákóczi túróst is. A hét fénypontja a szemtember 18-ra, azaz péntekre tervezett élőzenés vacsora lesz, mikor is a hangulatról Horváth-Lukics Rajmund gondoskodik majd. 

 

Marhapörkölt galuskával

 

Ugyan az élőzenés vacsoraestre ingyenes a belépés, mi arra bíztatunk benneteket, hogy foglaljatok asztalt a Lagom Bistro & Café-ba, így garantálva a helyeteket az estére. 

 

 

Ne bajlódjatok otthon a gulyásleves, vagy a marhapöri elkészítésével, inkább kóstoljátok meg a Lagomban!Mi így fogunk tenni!

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: