2020. 09. 11., péntek, 11:13

500 Szuperkupa jegyet osztottak szét a magyar mentősök között

Szeptember 24-én Budapesten rendezik a Bayern München–Sevilla Szuperkupa döntőt, melyre a Magyarországnak felajánlott 3000 jegyen felül még 500-at adott az UEFA a magyar egészségügyi dolgozóknak. A hír azt is valószínűsíti, hogy a kormány nem tervezi a tömegrendezvények korlátozását a következő hetekben, ezt támasztja alá Orbán Viktor péntek reggeli interjúja is.  

A mentőszolgálat munkatársai régiónként 30 jegyet igényelhettek, melyeket pillanatok alatt elkapkodtak. 

Az MLSZ és az UEFA döntése alapján a mentőszolgálat munkatársai meghívást kaptak a budapesti Szuperkupa-döntőre. Az életmentők ráadásul régiónként 30 páros jegyet igényelhettek, a többire pedig a mentést egyéb módon segítő bajtársaink regisztrálhattak. A jegyek rekordgyorsasággal, 21 óra alatt elfogytak, így elmondhatjuk, hogy a mentők több mint 500 fővel vesznek részt a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München és az Európa Ligában diadalmaskodó Sevilla meccsén szeptember 24-én a Puskás Arénában.

 

Orbán: A második hullámban már nem kell komolyabb korlátozásokra számítani

Orbán: A második hullámban már nem kell komolyabb korlátozásokra számítani

Szeptember 11-én adott interjút Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában, ahol arról beszélt, milyen intézkedésekre számíthatunk a második hullám kapcsán hazánkban. 

 

Szép gesztus!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: