2020. 09. 10., Csütörtök, 16:16

Kaposváriakat köszöntött az ország legismertebb tisztifőorvosa - Nálunk járt Müller Cecília

Szám szerint 501 önkéntes jelentkezett még a koronavírus járvány megjelenésekor az önkormányzatnál, hogy segítsék a védekezést, élelmiszert szállítsanak a rászorulóknak vagy épp az idősek számára könnyítsék meg a hétköznapokat. Őket köszöntötték csütörtökön a Vigasságok terén, Müller Cecília jelenlétében.

Az ünnepségen Szita Károly polgármester elmondta, hogy az 501 önkéntes jelentkezése Kaposváron kézzel fogható bizonyítéka, hogy a városban erős közösség van, sokaknak semmi sem lehetetlen. A város nevében megköszönte nekik, és a tisztifőorvosnak is kitartó munkájukat, és hogy segítették a járvány visszaszorítását.

- Ez most sokkal nehezebb mint a kaspóban - kezdte Müller Cecília. Megtiszteltetés, hogy elhívtak és személyesen köszönhetem meg azt a rengeteg munkát amit végeztek.

Nagy élmény számomra, hogy személyesen mondhatok köszönetet, nagyon sokan segítettek, amikor konkrét segítségre, nem pedig szavakra volt szükség.

- Nekem más volt a feladatom, Önök pedig észrevették a szükséget, ezért hálás vagyok. Ezen a napon szeretném ha mindenki örülne, annak ellenére, hogy már nyalogatja a talpunkat a második hullám és sok mindennel kell szembenéznünk. Számítunk még Önökre.

Mi is köszönjük!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: