2020. 06. 18., Csütörtök, 11:30

Nem találta bántónak a róla készült mémeket Müller Cecília, van kedvence is

Most, hogy szerdán megtartotta utolsó sajtótájékoztatóját az Operatív Törzs, soraiban az országos tisztifőorvossal Müller Cecíliával, mindenki nagymamája adott egy kicsit fesztelenebb interjút a TV2-nek.

A Mokka reggeli műsorában látta vendégül a TV2 a tisztifőorvost, akiről most kicsit többet is megtudhattunk azon kívül is, amit eddig hallottunk tőle a napi sajtótájékoztatók során. 98 napon át irányította a járvány elleni harcot sikeresen, ám a veszélyhelyzet megszüntetésével az Operatív Törzs sem jelentkezik már naponta, így kicsit fellélegezhet Müller Cecília is. 

A beszélgetés során elmondta, hogy nagyon hosszú időszakon van túl, és már kicsit elfáradt, ám megkönnyebbültnek érzi magát, hogy nagyon sikeresen védekezett az ország a járvány ellen. Kitértek kicsit a róla készült rengeteg memére is, melyekről elmondta, hogy egyáltalán nem találta bántónak őket, ezek feszültséglevezetők voltak, mivel sokan voltak otthon bezárva, különböző gondolatok fogalmazódhattak meg bennük, melyet meg is alkottak egy-egy kép formájában.

Neki egyébként a kaspós kép volt a kedvence, ezt az egyik kollégája ki is nyomtatta számára, így már ki is rakta a polcára.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: