2020. 09. 09., szerda, 11:22

Teljesen máshogy tervezték eredetileg a Trónok Harca egyik legfontosabb pillanatát

Kiben ne állt volna meg az ütő a Trónok Harca 8. évadának azon részénél, mikor Arya Starkot a levegőben kapja el egy késsel a kezében az Éjkirály?

Pedig bizony ez az ikonikus jelenet eredetileg nem is így volt eltervezve, legalábbis az Arya Starkot alakító Maisie Williams szerint, aki nemrégiben a The Hollywood Reporternek mesélt pár kulisszatitkot az HBO sorozatáról.

Jó hírünk van a Trónok harca rajongóknak - Folytatódhat a sorozat!

Jó hírünk van a Trónok harca rajongóknak - Folytatódhat a sorozat!

Igaz, hogy csak pletyka szinten terjed jelenleg, de ha azt mondjuk, hogy az HBO nagyon-nagyon csendesen egy kis sorozaton dolgozik a Trónok harca befejezéséről, akkor már sokan felkapják a fejüket.

Elmondása szerint az eredeti tervek nem arról szóltak, hogy ő fogja megölni a sorozat legnagyobb nemezisét, a Másokat vezető Éjkirályt. Míg a rajongóknak nem nagyon volt problémája az elkészült verzióval, Maisie elmondta, hogy ő nagyon meglepődött a döntésen, hiszen eredetileg Havas Jon lett volna a kék rondaság veszte, amelyet maga Kit Harington osztott meg vele még a harmadik évad során.

A rendezők valószínűleg azért döntöttek a változtatás mellett, hiszen elég kiszámítható és egyértelmű lett volna, ha végül Havas Jon állítja meg az Éjkirályt, ám kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: