2020. 07. 08., Szerda, 09:55

Jó hírünk van a Trónok harca rajongóknak - Folytatódhat a sorozat!

Igaz, hogy csak pletyka szinten terjed jelenleg, de ha azt mondjuk, hogy az HBO nagyon-nagyon csendesen egy kis sorozaton dolgozik a Trónok harca befejezéséről, akkor már sokan felkapják a fejüket.

Konkrétan akik nézték a Trónok harcát, tuti hogy mind fújnak a rendezőre, aki ilyen trágár módon elbánt a sorozat befejezésével. De ha ez a kisfilm tényleg elkészül, akkor elvileg mindent megfognak magyarázni és méltó befejezése lenne a sorozatnak.

A minisorozatban Daenerys újjáéledne - feltételezhetően ehhez köze lenne a Vörös papnőnek - és megint jönne a rohanás meg a sikítás.

Sajnos ez még csak egy pletyka, de ahonnan ez jön, olyan mintha már biztos lenne, hiszen a We Got This Covered egy olyan forrásra támaszkodott, aki előre már annyi dolgot megmondott például, hogy Ryan Reynolds fog szerepelni a Hobbs & Shaw-ban. Ez egyébként egy nagyon nagyon titkos szereplés volt, de ők mégis tudtak róla, ahogy arról is, hogy a Paramount az alapjaitól húzza majd fel újra a Transformers franchise-t. 

Trónok harcát még egy percet sem forgattak, csupán tervezés alatt áll a dolog, de Emilia Clarke-ra és Kit Haringtonra is számíthatunk az új minisorozatban.

Reméjük, hogy jóslatuk beigazolódik!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: