2020. 09. 03., csütörtök, 11:12

Így fest a Facebook virtuális világa, melyben hamarosan több millióan élik hétköznapjaikat

Még tavaly jelentette be a közösségi óriás, hogy saját virtuális világot épít, melybe minden Facebook felhasználó csatlakozhat majd.

A Facebook Horizon névre keresztelt világban az alkotók szerint bármit csinálhatunk majd, a játékokon át a tanuláson keresztül a randizásig mindent létrehoznak a virtuális világban, mely jelentős fejlesztéseken ment át az utóbbi időszakban.

A világ amit eddig ismertünk immár hivatalosan is megváltozik - Indul a Facebook virtuális világa!

A világ amit eddig ismertünk immár hivatalosan is megváltozik - Indul a Facebook virtuális világa!

Teljesen új, saját virtuális valóság világot épít a Facebook, ahol a felhasználók második életüket élhetik. Vagy az elsőt?

Ebben a világban bárki létrehozhatja saját otthonát is, de akár a közösségi tereken is mozoghat, melyben mindenki lábak nélküli, mókás egyedi avatárként jelenik meg. Természetesen a VR önmagunkat bármikor saját képünkre formálhatjuk és változtathatjuk.

A fejlesztők egy privát funkciót is beépítettek, így ha elegünk van a többiekből egy pillanat alatt a saját világunkba csöppenhetünk, ahonnan kizárhatjuk a nekünk nem tetsző tartalmakat és személyeket.

A végső megjelenés még nem ismert, Amerikában már néhányan tesztelik, a szeptemberi Facebook konferencián talán többet is megtudhatunk.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: