2020. 09. 02., szerda, 11:01

Szeptemberben kerítenek sort az idei lomtalanításra - Mutatjuk a pontos dátumokat!

Mint tudjátok a márciusra kitűzött lomtalanítás a járvány miatt elmaradt, ám most végre pótolják és megszabadulhatunk a garázsok, szekrények és tárolók felesleges tartalmaitól. Az új dátumot szeptember 14. és 18. közé tűzték ki.

Az ingatlanok elé a kijelölt napokon reggel 5 óráig kell majd kihelyeznünk a kizárólag lakósságtól eredő lomhulladékokat oly módon, hogy az ne zavarja a forgalmat. 

 

 

Kirakni kizárólag olyan hulladékokat szabad az utcára melyek méreteikből adódóan nem férnek be a kukákba, például bútorokat, szőnyeget, játékot és edényeket.

Elmarad a vásár és a lomtalanítás, bezár a termál részleg a Virágfürdőben!

Elmarad a vásár és a lomtalanítás, bezár a termál részleg a Virágfürdőben!

Pénteken az esti órákban érkezett a hír, miszerint bezárják az iskolákat Magyarországon, ezzel az intézkedéssel együtt jó pár döntés született a kaposváriak biztonságának érdekében is. 

Sajnos évről évre rengetegen nem veszik figyelembe, hogy mik szerepelnek a lomtalanítás tiltólistáján, és mindig kerül egy hűtő vagy televízió a kupacra. Ám hangsúlyoznánk, hogy nem szabad elektronikai eszközöket, építési-, és autó bontásból származó hulladékot kirakni, továbbá a zöld-hulladék és a veszélyes anyagok sem engedélyezettek. 

 

 

 

További információt a lomtalanításról ezen az oldalon találtok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: