2020. 03. 14., szombat, 08:33

Elmarad a vásár és a lomtalanítás, bezár a termál részleg a Virágfürdőben!

Pénteken az esti órákban érkezett a hír, miszerint bezárják az iskolákat Magyarországon, ezzel az intézkedéssel együtt jó pár döntés született a kaposváriak biztonságának érdekében is. 

A lomtalanítás, március 23 és 27 között elmarad, a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. azt előreláthatólag az ősz folyamán pótolja majd a lakosság körében. 
 


Bezárják a Virágfürdőben a termál részleget
, illetve kedd reggeltől felfüggesztésére kerül az óvodai és iskolai úszásoktatás. 
 


A buszokat naponta fertőtlenítik. Emellett a fel- és leszállás valamennyi ajtón lehetséges lesz az elkövetkezendő időkben az utasok számára a megállókban. Menetjegyet hétfőtől a buszvezetőknél már nem tudunk vásárolni, beszerezni azokat az utazóközösség a jegypénztárban, illetve az ismert árusítóhelyeken tud majd. 
 


Az Áchim András utcában található Kapos Holdingban szigorított beléptetési rendet vezetnek be, szakaszos beengedéssel fog zajlani az ügyintézés a zsúfoltság elkerülése érdekében, ezért arra kérnek mindenkit, hogy részesítsék előnyben a telefonos, illetve online ügyintézést. 
 


​A március 15-re tervezett vasárnapi vásár az üzemeltető és tulajdonos döntésére elmarad a veszélyhelyzetre való tekintettel. 
 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: