2020. 08. 29., Szombat, 23:55

Lóerők szerelmesei figyelem! - Hétvégén jön az I. Pécsi Sebesség Fesztivál

Pécsen első alkalommal rendezik meg a Sebesség Fesztivált augusztus 29-én, melynek fő attrakciója a Sopia-NET szlalomverseny a KGÉP kupáért.

A Pécsi Sebesség Fesztivál egy családi nap is egyben számos gyerekprogrammal, így a lóerők szerelmesei családostól együtt érezhetik jól magukat. Az autók és motorok az Uránvárosban csapatnak majd a Lauber Dezső Sportcsarnok környezetében, míg a családi rendezvények a sportcsarnok parkolójában zajlanak.

Hengerűrtartalom alapján tizenegy kategóriában indulnak versenyzők, az egyes kategóriák első három helyezettje serlegdíjazásban részesül. A program igen népszerű, melyet jól mutat, hogy a 120-ra bővített versenyzői létszám kevesebb mint 4 nap alatt betelt.

Sebességmámor és füstölő gumik a gyorsulás ünnepén - GALÉRIA

Sebességmámor és füstölő gumik a gyorsulás ünnepén - GALÉRIA

Idén sem telhet úgy el május első napja, hogy Taszáron ne rendeznének gyorsulási versenyeket. A rendezvényen idén is a drift és a gyorsulási futamoké volt a főszerep, de kiállított autókból és luxusjárgányokból sem volt hiány a szomszédban. Aki viszont mozgásban szeretné látni ezeket a csodákat, les

Az első futam 9.15-kor indul, a verseny miatt 6-tól 19 óráig lezárják a Veress Endre út, Páfrány utca, és a Megyeri út közötti útszakaszt.

További infok az esemény Facebook oldalán!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: