2020. 08. 24., hétfő, 13:52

Vége a türelmi időszaknak! - Szeptembertől mindenkinél új kinézetre vált a Facebook

Márciusban kezdte terjeszteni a Facebook az új dizájnt, melyre szeptembertől minden felhasználónál automatikusan átvált a rendszer. Jelenleg a régi, kék sávos külcsín is használható az újjal párhuzamosan.

Az új és a régi Facebook

Az új kinézet legfontosabb előnye a felhasználói tartalmak könnyebb fogyaszthatósága (a képek és a videók eleve nagyobb méretben, feltűnőbben jelennek meg, ami persze a hirdetéseknek is kedvez), valamint a Messengerhez hasonló, bármikor aktiválható sötét mód.

Számítógépre is megérkezett a Facebook Messenger, innen lehet letölteni!

Számítógépre is megérkezett a Facebook Messenger, innen lehet letölteni!

Nincs többé szükség a böngészőre, ha számítógépről szeretnénk futtatni a Messenger üzenetküldőt, a cég ugyanis elkészítette telepíthető változatát. Már régóta igény mutatkozott erre, a lépést a koronavírus nyomán megnövekedett Facebook forgalom sürgette...

Az új Facebook-dizájnt már most is bekapcsolhatjátok, ha szeretnétek hozzászoktatni magatokat. Ehhez kattintsatok a hírfolyam jobb sarkában lévő kis háromszögre, majd nyomjátok meg a Váltás az új Facebookra gombot. Ha még nem látod, az azt jelenti, hogy hozzád még nem érkezett meg a fejlesztés.

Csípitek az új dizájnt?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: