2020. 08. 11., kedd, 09:47

Eszméletlenre vertek egy nőt a Desedán

Az ügyészség most szabadságvesztés kiszabására tett indítványt az a két férfi és egy nő ellen, akik a kaposvári Deseda tónál egy zenés rendezvényt követően a parkolóban verekedni kezdtek. Az egyik férfi olyan erővel ütött meg egy nőt, hogy az eszméletét vesztette és eltörött az arccsontja is.

Egy, a Deseda kempingnél lévő vendéglátóhelyen zenés rendezvényt tartottak, ahová a vádlotti és a sértetti társaság is személygépkocsival érkezett. A társaságok tagjai közül többen fogyasztottak szeszes italt, majd a rendezvényt követően a hajnali órákban már a parkolóban tartózkodtak, amikor a vádlottak összeszólalkoztak egy társasággal. A szóbeli inzultus azonban tettlegességbe torkollt, amely során az egyik férfi vádlott olyan erővel ütötte meg egy nő arcát, hogy az elesett és eszméletét vesztette, valamint az ütéstől egyik arccsontja is eltörött.

Ekkor érkezett a helyszínre a sértetti társaság két tagja, akik közül a férfi kérdőre vonta a vádlottakat. Ekkor ismét szóváltás alakult ki, de ez alkalommal már mindkét férfi verekedett, többször arcon ütötték a cselekményüket számon kérő férfit, aki az ökölütésektől ugyancsak 8 napon túl gyógyuló, orrcsonttöréssel járó sérüléseket szenvedett.

 

Az ügyészség két vádlott vonatkozásában szabadságvesztés kiszabására tett indítványt azzal, hogy a börtönbüntetés végrehajtását függessze fel a bíróság, míg a társukkal szemben pénzbüntetést indítványozott.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: