2020. 08. 10., hétfő, 15:00

Ezeket a filmeket várjuk leginkább a következő évben

Idén igencsak gyér volt az új filmek kínálata, sajnos még a moziban is szinte csak régi filmek vannak, mindenhol leálltak a forgatások, csúsznak a premierek, a kedvenc sorozatunknak az új évada sem készül a koronavírus miatt, ám így 2021 talán a vártnál több új megjelenéssel vár minket. Mutatjuk a kedvenceinket.

Az Örökkévalók a Marveltől februárban, a Szellemirtók - Az örökség és Pókember legújabb nemezise Morbius ha minden jól megy márciusban érkezik a mozikba.

Újabb ellenfelet kapott Pókember, ezúttal egy vámpír személyében

Újabb ellenfelet kapott Pókember, ezúttal egy vámpír személyében

Szépen lassan a Sony is építgeti saját kis univerzumát, főleg most, hogy a Marvel segítségével végre helyrerakták legnépszerűbb hősüket, Pókembert is. De mit ér a stúdió a rengeteg karakter felhasználási jogával, ha Peter Parkernek nincs kivel játszani? Venom után így újabb antihőst elevenítettek...

Áprilisban érkezik a Halálos iramban legújabb, immár 9. része, valamint a nagy sikert arató Hang nélkül folytatása is. 

Májusban a Marvel rajongóknak van egy jó hírünk, hiszen a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája is a vászonra kerül, míg a nyár első hónapján a Jurrasic World folytatása érkezik.

Július igazi paradicsom lesz a filmrajongók számára, érkezik a Space Jam 2, a Top Gun és a Minyonok is!

A The Suicide Squad reboot (vagy folytatás?) augusztusban érkezik a DC rajongók legnagyobb örömére, ám nekik az október lesz igazán izgalmas, hiszen ekkor érkezik a Robert Pattinson által megformált új The Batman is!

 


Novemberben a várva várt Legendás állatok harmadik része és a Mission Impossilbe 7 érkezik Tom Cruise-al, ám ezeknek a dátuma is még változhat a járványhelyzet miatt.

Felkészültetek? Elég erős év lesz filmek terén!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: