2020. 08. 03., hétfő, 09:42

Apostol koncert és focimeccs lehet, fesztiválok nem? Egymásnak estek Balázsék és Majka

A Rádió 1 hétfő reggeli műsorában Balázsék ezúttal Majkát fogadták, akivel a napokban hozott járványügyi intézkedésekről, kérdéses koncertekről és a megtartható focimeccsekről beszélgettek.

Elég parázs vita alakult ki a fiúk között, mely során mindkét oldal hozott teljesen jogos és igaz érveket, így egy, a zeneiparban dolgozók számára igen érdekes beszélgetés zajlott le a Rádió1 frekvenciáin. A múlt csütörtöki bejelentés volt a vita alapja, miszerint augusztus 15 után sem lehet majd szervezni 500 fősnél nagyobb fesztiválokat, ám több esetben is hallani olyat, hogy többen megpróbálják megkerülni a szabályokat. Balázs például nem értette, hogy az Apostol miként tarthatja meg augusztus 28-án a Papp László Sportarénába hirdetett koncertjét, vagy a hétvégén miért tarthattak több ezer résztvevővel Balaton-átúszást, ha mindeközben a szórakoztatóipar nem tud mit tenni a szabályozások miatt. 

Majka sem értett egyet a szabályozás minden pontjával, vagy annak kommunikációjával, így egy elég ütős, parázs kis beszélgetés zajlott le a négyes között, amit alább tudtok visszanézni/hallgatni:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: