2020. 07. 15., szerda, 10:52

A Rákóczi meccseire voltak a legkevesebben kíváncsiak az országban

A bajnok Ferencváros mérkőzésein voltak átlagosan idén a legtöbben, míg a kieső Kaposvár játékára voltak a legkevesebben kíváncsiak a bajnokságban.

A Rákóczi a tabellán is hátul végzett, ám sajnos még a nézői felmérésben is az utolsó helyre szorultak. Átlagosan 1915 fő jelent meg a Kaposvár mérkőzésein, a cukorgyári gödörben átlagosan 1503-an voltak, idegenben viszont már átlag 2327-en. Összesen kicsivel több, mint 61 ezer néző volt idén kíváncsi a Rákóczi mérkőzéseire, amely 5000 fővel kevesebb, mint az utolsó előtti helyezett felcsúti Puskás Akadémia, amely otthonában még kétezren sem laknak.

 

 

A Rákóczi mérkőzései városi viszonylatban továbbra is a leglátogatottabb sportesemények, bár kosarasaink összecsapásain az év elején még előfordult, hogy 1500-an is voltak, ám az átlagos nézőszám ott is a 7-800 fő. A város legsikeresebb csapatait már ennél jóval kevesebben követik, a férfi röplabdásaink mérkőzéseire nagyjából 150-200-an szoktak kilátogatni, míg az idei bajnok női röpiseink átlagosan 5-600 néző előtt játszanak.

Lezáratlan marad a történelmi kaposvári menetelés - Akár a bajnoki címbe is kerülhetett a veszélyhelyzet

Lezáratlan marad a történelmi kaposvári menetelés - Akár a bajnoki címbe is kerülhetett a veszélyhelyzet

A koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzet által szinte minden sporteseményt szüneteltettek, amely alól a női röplabda sem volt kivétel.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: