Kaposvári énekessel támad a legújabb hazai indie-rock zenekar - Bemutatkozik a LNDA!

2020. 07. 13., hétfő, 13:20

Kaposvári énekessel támad a legújabb hazai indie-rock zenekar - Bemutatkozik a LNDA!

Már az idejét sem tudjuk mikor számolhattunk be nektek kaposvári kötődésű zenekarról, az utóbbi időben nem igazán pezseg errefelé a könnyűzenei fazék. Ami jó hír, hogy cikkünk apropója egy feltörekvő indie-rock zenekar, a LNDA, melynek frontembere a kaposvári származású énekes-színésznő Kaszás Melinda.

Igaz még csak az idei évben alakult a budapesti és vidéki zenészekből álló pop-rock zenekar, a Kaszás Melinda karakteréhez megálmodott produkció, néhány hete már megjelent első videoklipjük, a Még nem, melyet már több mint 50 ezren láttak Youtube-on.
 
A Barabás Tibor (dobok), Lakatos Bence (gitár), Fogas Ákos (gitár), Kovács-Ferencz Zsolt (basszusgitár), Kaszás Melinda (ének) felállású LNDA már gőzerővel készíti a stúdióban az új dalokat, hiszen még a nyáron kívánnak előrukkolni egy újabb videoklippel és egy három számos EP-vel is, melyben Mazán Attila hangmérnök segíti a munkájukat. 

A zenekar tagjai már több, korábbi produkcióban bizonyító tapasztalt zenészek, akik egy igazán sokszínű, pörgős, dallamos és bulizós pop-rock anyagot ígérnek az idei évre. Elmondásuk szerint a céljuk, hogy minél többen megismerjék a dalaikat és bejussanak a hazai zenei fesztiválokra is.

 

Itt követhetitek őket közelebbről!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: