2020. 07. 09., csütörtök, 12:21

Régi klasszikusokkal vár titeket egész hétvégén a Kultik mozi!

Tombol a nyár és akkora a forróság, hogy a ventillátor igazából már nem is ér semmit. A hőség ellen viszont több megoldás is van, de mi most a mozit választjuk, ahol megy a légkondi, van hideg üdítő és nassolni való is. Megnéztük hát a kínálatot.

Már mozizni is mehetünk - Újranyit a Kultik Kaposváron!

Már mozizni is mehetünk - Újranyit a Kultik Kaposváron!

Rengetegen érdeklődtetek, hogy Kaposváron mégis mikor nyit már ki a mozi, hát most van egy jó hírünk, június 26-án már popcornnal és nachosszal a kezünkben ülhetünk a vászon elé.

Egy régi klasszikus amit mindenki, de tényleg mindenki ismer és szeret, amiről elég csak egy nevet mondani: Marty McFly!

A Vissza a jövőbe című filmnek még mindig óriási népszerűsége van, amit láthattunk a tavalyi jótékonysági pikniken is.

A storyt mindenki ismeri, de aki mégse, annak eláruljuk, hogy Marty McFly egy átlagos tini, a Doki pedig egy tudós, akinek végül sikerül összehoznia egy időgépet, ami a feje tetjére állít mindent.

A Hogyan legyél jó feleség? című dráma/vígjáték is vár titeket, melyben Paulette és férje egy iskolát vezet, ahol fiatal lányoknak tanítják meg a háztartástan minden fortéját. Ám amikor a férfi maghal, Paulettnek egyedül kell tovább vinni az intézményt, ami a jelek szerint a csőd szélére sodródott az évek során. Miközben egyre inkább érzik a változás szelét és a mind inkább magukénak tudják a feminizmus eszméjét, leteszik a fakanalat és igyekeznek üzletasszonyként helyt állni a változó világban.

Természetesen ezeken kívül még nagyon sok filmet tudtok náluk nézni például ott a Lassie hazatér, a Drakulics elvtárs, a Ne játssz a tűzzel és nem utolsó sorban A láthatatlan ember is. A részletes programot ITT találjátok!

 

Ha pedig nyernétek egy páros mozijegyet, csekkoljátok Instagram fiókunkat, ott van rá lehetőség!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: