2019. 08. 20., kedd, 13:48

Naptárba be: Vasárnap szabadtéri mozi a Városligetben, Michael J. Fox-al, Wolf Katival, Hansdonnerrel

Augusztus 25-én, vasárnap 17 órától jótékonysági családi pikniket szervez az Ökumenikus Segélyszervezet és az E.ON a kaposvári Városligetben. Az ingyenes piknik fénypontja a 20:00 órakor kezdődő szabadtéri mozi, ahol a Vissza a jövőbe-trilógia első részét vetítik, de kint lesz a Hansdonner Sörház, és Wolf Kati is.

Számos játék-és sportprogram

A várossal szoros együttműködésben megvalósuló nagyszabású rendezvényen több játék- és sportprogramban próbálhatják ki magukat a kilátogató felnőttek és gyerekek: lesz többek között óriás dominó, „esélyegyenlőtlenségi” csocsó, óriás activity és kapura rúgás is.

 

Hansdonner, Sajtműhely, Kaposvár Kincse
A gasztrosétányon bemutatkozik az Ökumenikus Segélyszervezet Kastélyosdombói Sajtműhelye, kitelepül a Hansdonner Sörház, és kaphatóak lesznek a kaposvári termelők áruit forgalmazó Kaposvár Kincse termékei is.
 

Egy DeLorean is kint lesz

A jótékonysági családi piknik fénypontja a 20:00 órakor kezdődő szabadtéri mozi, ahol a Michael J. Fox és Christopher Lloyd főszereplésével nagy sikereket elért Vissza a jövőbe-trilógia első részét vetítik le. A helyszínre kilátogatók a filmben szereplő legendás autót élőben is megcsodálhatják.

A film előtt Wolf Kati, énekesnő, a Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! segélyakciójának arca köszönti az egybegyűlteket.

 

Facebook esemény

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: