2020. 07. 07., Kedd, 14:59

Welcome drink és igazán különleges fellépők pénteken a La Pergola nyitóestjén!

Egy kis szusszanás után a múlt hét végén ismét kitárta kapuit a La Pergola Étterem az Ady Endre utcában, a jeles alkalom megkoronázására pedig egy különleges esttel készülnek számotokra. 

Ugyan jelenleg is zajlik a La Pergola Étterem 0. heti programja - melynek keretein belül több fogásukat is kedvezményes áron lehet fogyasztani - a hét megkoronázása a július 10-re, péntekre tervezett nyitó est lesz. 

A rendezvény a délután folyamán veszi kezdetét, 17 órától mindenkit aki betér hozzájuk vacsorázni egy jéghideg Proseccoval vendégelnek meg, emellett megtekinthetitek az új átrium kertet, de nagyobb társaságok részére a különterem is rendelkezésre áll majd. A vacsorában sem fogtok csalódni, hiszen Mikó Csaba séf a vendégek kedvencei mellé több újdonságot is megálmodott az étlapra, melyek bizonyos ételeit a jeles alkalmon 15% kedvezménnyel fogyaszthatjátok majd. 

Különleges fellépőkből sem lesz hiány a La Pergola háza táján, a vacsorát akusztikus dallamok között tölthetitek el, 18 órától Horváth Márk és Jász András kettőse latinos-swing dallamokkal, mediterrán sodró lendületű gitárfutamokkal szórakoztatja a nagyérdeműt.

Ne tervezzétek rövidre az estét, hiszen egészen éjfélig tart majd a különleges parti az étteremben. 21 órától Jász Andris, a Kossuth Díjas Ghymes Együttes szaxofonosa, a hazai szórakoztatóélet egyik legkeresettebb zenésze játszik majd, aki szaxofon-showjának keretein belül olyan műfajokat érint majd, mint az electroswing, lounge, pop és deep house. 

A nyitó estre még van pár szabad asztaluk, foglaljátok le őket gyorsan, hogy részesei legyetek ennek a különleges estének!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: