2020. 07. 03., péntek, 14:15

Impozáns kinézet és kültéri medence! - Szombattól várja vendégeit a megújult La Pergola Étterem és Vendégház

Aki az elmúlt hónapokban az Ady Endre utcában járt-kelt, biztosan észrevette, hogy szorgos munkálatok folytak a La Pergola Étterem, illetve Pergola Vendégház környékén. Július elejére a végére értek a munkálatok nagy részének, pénteken pedig megtörtént a hivatalos átadás. Mi is bekukkantottunk hozzájuk!

A 2019-es év folyamán álltak neki a Pergola Vendégház átalakításának a tulajdonosok, annak érdekében, hogy megnövelt szobaszámmal, és szélesebb körű szolgáltatással tudják a vendégek kényelmét és pihenését biztosítani. Ehhez a rekonstrukcióhoz csatlakozott be az étterem is, így 2020 tavaszától kezdődően teljesen bezárták a kapukat a vendégek előtt, hogy majd a munkálatok végeztével egy teljesen megújult arculattal térjenek vissza. 

 

Megtelt élettel az új átrium kerthelység

 

Július 3-án Szita Károly jelenlétében, a La Pergola Étterem és Vendégház tulajdonosa, dr. Hernesz Csaba és felesége Hernesz Andrea átvágták azt a bizonyos szalagot az ünnepélyes átadáson. 

 

 

A rendezvényre az étterem elegáns átrium kertjében került sor egy állófogadás keretein belül. A helység kinézete letisztult, a benne helyet kapó bútorok pedig ultramodernek. Az új külső igazán egyedülállóvá teszi őket a városban. 

 

 

Nektek sem kell sokat várnotok hogy élőben láthassátok mindezt, ugyanis a La Pergola Étterem július 4-től várja vendégeit, étlapján számos új fogással. Július 10-én pedig egy meglepetéssel is készülnek számotokra, bizonyos ételeket kedvezménnyel fogaszthattok, 17 órától welcome drinkkel készülnek, illetve asztalt is tudtok foglalni az esti koncertre, ahol Jász András, a Kossuth Díjas Ghymes Együttes szaxofonosa és Horváth Márk zenél majd. 

 

A Pergola Vendégház új recepciója

 

A Pergola Vendégház egy teljesen új külsővel tért vissza a városi palettára. A szobák száma szépen gyarapodott, ezzel együtt az emeletek is, így nagyobb kapacitással működnek a továbbiakban, mától fogva 30 apartman várja a vendégeket. 

 

Így mutat az egyik közösségi tér dizájnja

 

Itt még nincs vége az újítások sorának, ugyanis amelett hogy a legkorszerűbb dizájnelemek kaptak helyet a Vendégház szobáiban és közösségi tereiben, a városban egyedülálló szolgáltatások is várnak majd a náluk megszállókra. Így például az emeleti kültéri medence, és tetőtéri exkluzív wellness részleg, amit hamarosan ti is használhattok majd. 

 

Így mutat az emeletről a kültéri  medence

 

Ámulatbaejtően sikerült a felújítás, hamarosan még több fotóval és részlettel mutatjuk be nektek a Vendégházat!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: