2020. 06. 05., Péntek, 13:24

Ezúttal a beteg gyermekeken segítettek a kaposvári szurkolók

A Somogyi Bicskások ezúttal egy beteg gyermekeken segítő alapítványnak vittek adományt Oroszlányba, több ezer kupak formájában.

Nem túl régi fennállása óta a kaposvári szurkolókat tömörítő egyesület, a Somogyi Bicskások nevével többet találkozunk jócselekedeteik okán, mint a többi helyi szervezettel összesen. Sokat elmond ez a srácok teljesen önkéntes munkájáról, már elöljáróban is szeretnénk kalapot emelni az elmúlt időszakban tett jócselekedeteiket látva.

Mert bizony megint megleptek valakit, mégpedig ezúttal egészen Oroszlányig mentek, ahol a hypotóniában szenvedő gyermekekért küzdő Aranyhaj Világa Alapítvány számára vittek némi segítséget. Az alapítvány egyik alapítója, és egy ilyen betegségben szenvedő kislány, Bori apukája osztotta meg Facebook oldalán a történetet, hiszen nagyon meglepte a váratlan adomány, mint írta 

 szó bent ragadt, hang fenn akadt, látás kissé homályossá vált.

A segítség több ezernyi kupak formájában érkezett, amiket már 2017 óta gyűjt az alapítvány, majd váltanak pénzzé, és fordítják a gyerekek megsegítésére. A bicskások igencsak aktívak voltak az utóbbi időszakban, gyűjtöttek egy főzőcskézés során egy beteg kaposvári fiúnak, szemétszedést szerveztek és segítettek a járvány alatt a kaposvári mentőállomásnak is.

Le a kalappal fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: