2020. 06. 02., Kedd, 12:59

Ingyen kávé, élményfestés és henna - Pénteken újranyit az Eleven

Egy hosszabb kihagyás után végre újra csatasorba áll a város egyik kedvenc kult kávézója, az Ady Endre utcai Eleven Kultúrbisztró.

Június 5-én reggel 8.30-tól már szürcsölhetitek náluk a kedvenc finomságaitokat, hiszen egy hosszabb kihagyás után pénteken végre újra kitárja kapuit előttetek az Eleven. A srácok nem tétlenkedtek a kényszerszünet alatt, a Facebook oldaluk alapján alapos ráncfelvarráson esett át a terasz, a mosdó és a belső tér is, de a higiéniát is még kiemeltebb szempontként kezelik a jövőben, például a pultnál lehet csak majd kérni mostantól, egyfajta takeaway rendszerben.

Mindezekről péntektől már magatok is meggyőződhettek, ráadásul, hogy még több inspirációt érezzetek egy rakás programot is kitaláltak a nyitásra. Pénteken reggel 10 és délután 2 között ingyen kávéval várnak majd titeket, ráadásul egy külön, erre az alkalomra pörkölt kávékülönlegességgel, a Roastopus Brazil és Ruanda keverékével. Ezt lehet majd ingyen szürcsölni helyben, vagy csapni hónunk alá, ha elvitelre kérjük, presszó, hosszú vagy cappuchino formában.

A festék is kiemelt szerepet kap majd, hiszen folytatódik a Pacsmag Élményfestése is a helyszínen, szombaton és vasárnap is egy-egy időponttal, de egy szezonnyitó hennafestésre is várják a jelentkezőket vasárnap délutánra.

A programokon kívül természetesen a nyári itallap slágertermékei is elétek kerülhetnek, visszatér az Roastopus kávésöre, a Coldbrew, a gyömbérsör, a jobbnál jobb turmixok és smoothiek is.

A nyitvatartás júniusban még csütörtöktől vasárnapig reggel 8.30-tól este 8-ig, hétvégén pedig éjfélig tart majd.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: