2020. 05. 21., csütörtök, 11:47

Bezár a Donner ikonikus kiskocsmája, az Éva Presszó

Kaposvár donneri városrészének nagy bánatára, 27 év után bezár a Bartók-Táncsics sarkán lévő Éva Presszó. A szomorú hírt Facebookon osztották meg, a közlemény egy május 30-ra szóló búcsúbuli meghívó is egyben. 

Az első tulajdonosok 1993-ban egy régi parasztházból alakították ki a Bartók és a Táncsics utca sarkán lévő presszót, a nevét a pár hölgy tagja után kapta, aki előtte a közelben lévő Dorottya Presszót üzemeltette. 

 

#Kisfröccs - Éva Presszó

#Kisfröccs - Éva Presszó

Szeretitek a kiskocsmák hangulatát? Szeretnétek tudni milyen történeteket rejtenek a törzsvendégek által kikoptatott székek? Hogy miféle emlékeket őriznek a falakra aggatott képek és relikviák? Ugorjatok be velem egy kisfröccsre Kaposvár kiskocsmáiba, és sztorizgassunk el mellette...

 

László, a jelenlegi üzemeltető 2012-ben vette át az üzletet, ő újította fel az omladozó betonplaccot és a belső teret. Az idejáró fiatalok közül sokan a biliárd miatt szerették az Évát, de az idősebb vendégek közt is rendszeresek voltak a házi bajnokságok, a hidegebb idő beálltával pedig a darts volt a kedvenc időtöltés. 

 

A búcsúbuli május 30-án lesz, várnak mindenkit szeretettel! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: