Hurrá! Május végén indulnak a balatoni hajók

2020. 05. 19., kedd, 09:46

Hurrá! Május végén indulnak a balatoni hajók

A balatoni hajózás hagyományos húsvéti indulása idén a járványhelyzet miatt elmaradt, a korlátozások feloldásával azonban 2020. május 30-tól a kiemelt menetrendi és sétahajó járatok is elérhetővé válnak.

A települések között közlekedő menetrendi hajózás a szezonindulás első két hetének minden napján a 4 legforgalmasabb útvonalon lesz elérhető az utazóközönség számára. Ezek a Balaton két partját összekötő, kiránduló járatok napi 4 alkalommal közlekednek majd Siófok-Balatonfüred-Tihany, Balatonboglár-Révfülöp és Fonyód-Badacsony útvonalakon, valamint napi 3 alkalommal Balatonmáriafürdő és Balatongyörök települések között.

Megérkeztek az új balatoni hajóflotta tervei: Jövőre ilyen hajókkal szelhetjük a hullámokat!

Megérkeztek az új balatoni hajóflotta tervei: Jövőre ilyen hajókkal szelhetjük a hullámokat!

Megérkeztek a BAHART (Balatoni Hajózási Zrt) új hajóflottájának prototípus tervei, így végre láthatjuk, hogyan fog kinézni az új komp, az új katamarán és a BAHART zászlóshajója.

A pünkösdi szezonindító hétvégétől sétahajó járatokat is indít a BAHART, összesen 9 kikötőből. Már az első két hét minden napján indul sétahajó Siófokról, Balatonfüredről, valamint Keszthelyről. A hétvégi napokon pedig további 6 kikötőből – Badacsonyból, Balatonboglárról, Balatongyörökről, Balatonlelléről, Balatonmáriafürdőről, valamit Révfülöpről – is elérhető lesz az 1 órás sétahajózási szolgáltatás.

Nyit a Balaton, ezek a helyek már biztosan tárt karokkal várnak hétvégén!

Nyit a Balaton, ezek a helyek már biztosan tárt karokkal várnak hétvégén!

A Balatonnál fokozatosan beindul az élet május 4-től, nyitnak a szabadstrandok, újraindul a kompközlekedés, így a járvány miatti óvintézkedéseket betartva érdemes egy kirándulást tenni hétvégén a vízpartra, hiszen szuper időt jósolnak. És ha már ott vagytok, ne felejtsétek el,...

Az adott napi aktuális járatindulási időpontok és az aktuális szabályozás a www.bahart.hu-n mindig elérhetők lesznek. Az utasok gyors és szakszerű tájékoztatása céljából a BAHART Ügyfélközpont (+36 84 30 050) is az utasok rendelkezésére áll. 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: