2020. 05. 13., szerda, 09:25

Péntektől lezárják a Béla Király utcát, nagyot kell majd kerülni

Péntektől hétfőig teljesen lezárják a Béla Király utca cukorgyár előtti szakaszát a Közlekedési Központ építési munkálatai miatt.

A kivitelező négy napra zárja le az említett szakaszt, hiszen a Baross Gábor utca végén épülő körforgalom kivitelezéséhez szükséges a csapadékvíz-csatorna kiváltása is, amelyet csak így tudnak majd a szakemberek megoldani. Elmondásuk szerint ez az utolsó kiváltandó közmű a területen, így már közel van a munkálatok vége.

Ideiglenes körforgalom, új nyomvonal, egyirányú Hársfa utca - Megint átalakul a belvárosi közlekedés

Ideiglenes körforgalom, új nyomvonal, egyirányú Hársfa utca - Megint átalakul a belvárosi közlekedés

Ha már kezdte megszokni a belváros teljesen feje tetejére állított közlekedési rendjét, akkor van egy rossz hírünk: megint csavarnak egyet rajta.

A lezárásból adódóan a Béla király utcán nem tudunk majd átkelni járművel a vasút túloldalára, így kerülőútra kényszerülünk. A kivitelező arra kéri a lakosságot, hogy a Nyugativánfa utcán kerüljenek, a sokkal szűkösebb Kaposrét sor helyett. Figyeljünk arra is, hogy így a Baross Gábor utca zsákutcává válik, viszont a Hársfa utcából érkezők elkanyarodhatnak majd a Baross Gábor felé.

 

A buszok és mi is erre kerülhetünk majdA lezárások érintik a helyi autóbusz-közlekedést is, a Rómahegy és az Ivánfahegy felé tartó 6-os az Anna utca - Fő utca - Pécsi utca - Nyugativánfa utca felé közlekedik, kihagyva a hadkiegészítő parancsnokság előtti megállót.

 

 

Vezessetek körültekintően!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: