2020. 05. 11., hétfő, 12:38

FIGYELEM! - Visszaáll a rend a Volánbuszokon, ismét lehet a járatokon jegyet vásárolni!

Hétfőtől kötelező a szájmaszk viselése a Volánbusz járművein, és az első ajtón kell felszállni azokra a járatokra, amelyek nem érintik Pest megyét és Budapestet.

Az MTI közleményében azt írták, a koronavírus-járvány elleni védekezés új szakaszában, a május 11-i üzemkezdettől jelentős változások lépnek életbe a járatokon.

Rapid felmérést végeztünk Kaposváron - A vásárlók harmada továbbra sem hord maszkot

Rapid felmérést végeztünk Kaposváron - A vásárlók harmada továbbra sem hord maszkot

Május 4-től immár országszerte kötelezővé tették a szájat és az orrot eltakaró eszközök, például a maszkok, sálak vagy kendők viseletét az üzletekben történő vásárlás során. Így néhány nap elteltével kíváncsiak voltunk arra, hogy városunkban ez mennyire érdekli az embereket, és milyen arányban...

A buszállomások nyitott részein a másfél méteres védőtávolság betartása kötelező, a szájat és az orrot eltakaró eszköz viselése ajánlott.

A fővárost és Pest megyét nem érintő járatok esetében visszaáll az első ajtós felszállási rend, és szigorú óvintézkedések betartása mellett ismét lehet a járművezetőtől menetjegyet, bérletet vásárolni. E célból a buszon egyszerre egy utas tartózkodhat, a többi utazónak a peronon kell várakoznia a másfél méteres védőtávolság betartásával.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: