2020. 05. 06., szerda, 13:58

Kaposvári fiatalok is felkerültek a Forbes idei 30 sikeres magyar 30 alatt listájára

A Forbes 2020-ban is összeállította a magyar sikeres fiatalok listáját, akik még nem töltötték be a harmincat vagy éppen ebben az évben töltik. A lista érdekessége, hogy idén egy kaposvári srác, illetve egy városkánkban tanult hölgy is felkerült rá. 

 

A 30-as válogatásba kerültek be arcok az üzleti életből, a gasztronómia világából, de sportolók, tudományban ténykedők és a kulturális életben dolgozók is találhatók benne. A lista 24. helyét bitorolja a kaposvári srác - akivel nemrég mi is készítettünk egy interjút - Dormán Péter, a Freyja - the croissant story társalapítója.

Dormán Péter - A kaposvári srác, aki a legjobb croissantokat készíti az országban!

Dormán Péter - A kaposvári srác, aki a legjobb croissantokat készíti az országban!

Legutóbb a Dining Guide oldalán futottunk bele egy ismerős arcba, mikor a kaposvári Dormán Péter állt fel a díjátadón a színpadra, hiszen Markovics Gergely társával vállalkozásuk elnyerte Az ÉV Alternatív Vendéglátóhelye Díjat. Ezért gondoltuk kifaggatjuk Petit, hogy vezetett egy ilyen...

 

Ám nem ő az egyetlen, aki az idei listából kötődik városkánkhoz, hiszen a harmadik helyet színészi munkájával kiérdemlő Sodró Eliza a Kaposvári Egyetem színművész hallgatója volt 2010 és 2015 között. A 2020-as 30 sikeres magyar 30 alatt első helyére idén Dallos Bogi, énekes-műsorvezetőnek sikerült felkerülnie. 

 

 

Gratulálunk nekik, ez egy igen szép elismerés!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: