2020. 04. 14., Kedd, 09:08

A 61 éves Bíró Mari a magyar internet legújabb üstököse, ami azt jelenti...

... hogy tízezreknek okoz örömet otthoni edzés- és szépségtippjeivel. Ezzel a koncepcióval nincs egyedül a közösségi médiában, mégis ő most az egyik legforróbb hazai üstökös közel 40 ezer Instagram és 50 ezer TikTok követővel. Vajon miben rejlik Marika titka? A bomba testében? Az őrjítő tangájában? Az ellenállhatatlan mosolyában? Az egyedi szófordulataiban? Szakember próbálja megfejteni a titkot.

Egy korábbi interjúból kiderül, hogy a 61 éves nagymama Szolnokon született, és közgazdászként diplomázott le, két gyerek mellett. Reumás problémái miatt kényszerült a folyamatos otthoni edzésre, melyet egy idő után a közönséggel is megosztott. Első bomba sikert aratott videója is az edzés fontosságára hívja fel a figyelmet:

@sziasztokmarivagyok

Gyertek gyertek kondi idő van udv

♬ eredeti hang - pumadu

Szívesen teszi ezt szépítkezés és legújabb fehérneműinek bemutatása közben:

@sziasztokmarivagyok

 

♬ eredeti hang - sziasztokmarivagyok

De nem maradhatnak el a főzős videók sem:

@sziasztokmarivagyok

 

♬ eredeti hang - sziasztokmarivagyok

A jelenségről Nyilas Richárd közösségi média szakértőt kérdezték, vajon mi lehet a siker titka, és mi várhat Marikára a jövőben.

"Bíró Marinak egyszerűen azért van sikere mert irracionális és vicces. Ezt pedig az emberek szeretik és követik. Gondoljunk csak bele, Tibi atya és Kasza Tibi is - akik most a legtöbb követővel rendelkező oldal tulajdonosai Facebookon - mind a viccekre építették fel a követőbázisukat. Marinál is ez a helyzet, ezért szerethető, követhető"– vélekedik a szakember, hozzátéve, hogy az ő esetében azért érdemes megfigyelni még egy kulcsfontosságú dolgot. 

@sziasztokmarivagyok

Maradj otthon fesztivál box fesztivál

♬ eredeti hang - sziasztokmarivagyok

„Itt van egy jelenség, amit meg kell figyelni: a magányos, idős, vidéken élő emberek, akik éhezik, szomjazzák a figyelmet és azt, hogy szeressék őket. Valószínűleg Mari sem ápolhat túl jó kapcsolatot a gyerekeivel, ezért ő is kívánja, hogy figyeljenek rá, ezért provokálják magát” - mondja Richárd, aki úgy gondolja, hogy esetében a hírnév nem lesz hosszú távú. 

Reméljük ez utóbbiban nem lesz igaza a szakértőnek, és még sokáig élvezhetjük Mária előadásait!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: