WC papírt házhoz! Új weboldallal és házhozszállítással rukkolt elő a Marázplast

2020. 04. 01., szerda, 09:00

WC papírt házhoz! Új weboldallal és házhozszállítással rukkolt elő a Marázplast

Alapos ráncfelvarráson esett át a Füredi úti háztartási áruház weboldala, amely igazodva a jelenlegi helyzethez, most a házhozszállításra fektette a hangsúlyt.

Mert immár Kaposváron és környékén is bárki rendelhet magának házhoz bármit, amelyet az üzletben találni, legyen szó háztartási eszközről, kertészeti termékekről, esetleg takarítószerekről, WC papírról vagy fertőtlenítőszerekről. Sorolhatnánk naphosszat a termékpalettát, de valószínűleg már mindenki képben van a Marázplast hihetetlenül széles választékával.

 

A csajok, akár csak az üzletben, itt is  örömmel segítenek!

Mostantól pedig mindezt a webshopjukon keresztül is böngészhetjük, ahol miután szépen megtelítettük a kosarunkat, kérhetünk is házhozszállítást, amit a rendelés leadásának időpontjától függően, akár még aznap kézhez is kaphatunk. Ráadásul Kaposváron belül ha 3000 forint felett rendelünk tölük, ingyen hozzák nekünk! Rendeléseiteket a weboldalukon, a +36 20/520 2982-as telefonszámon (hétköznapokon 9 és 12 óra között), vagy a webaruhaz@marazplast.hu e-mail címen tudjátok leadni!

 

Ha a rendelés megvan, pár pakolják is össze a listátokat!

Az áruház korábban már kiemelte, hogy folyamatosan érkeznek a készleteik, így ha adott napon épp hiány is van bármely termékből, azt a következő nap valószínűleg már feltöltik. Sorbanálló matricákat is helyeztek fel, hogy vásárlóik biztonságos távolságot tarthassanak egymástól, valamint nyitvatartásuk is igazodott az új rendeletek szerint.

 

Majd már szállítják is otthonaitokba!

 

De a Füredi úton is várnak titeket hétfőtől-péntekig 8-tól 17 óráig, valamint szombaton 8-tól 12 óráig!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: