2020. 03. 20., péntek, 15:56

Felkészült a Marázplast - Sorbanálló matricák és folyamatosan érkező árukészlet

Országszerte egyre több helyen üti fel a fejét az a megoldás, amelyet egy dán kisvárosban alkalmaztak először. A sorbanállásnál elkerülendő tumultust olyan matricákkal próbálják megoldani, melyekre állva távolságot hagyunk egy-egy vásárló között.

Ezt a megoldást hívta most életre a Marázplast is, ahová pénteken felkerültek az első matricák is.

Ötletes megoldással érik el a boltok, hogy vásárlóik tartsák a megfelelő távolságot egymástól

Ötletes megoldással érik el a boltok, hogy vásárlóik tartsák a megfelelő távolságot egymástól

Európa-szerte tombol a koronavírus, nálunk is rengeteg intézkedést léptettek már érvénybe a járvány visszaszorításának érdekében, ám továbbra is problémát okoz a szupermarketekben tolongó tömeg.

Az “Kérlek itt várj!” feliratú körök egymástól másfél-két méterre helyezkednek el, így sorbanálláskor ezek vonalába elhelyezkedve várhatjuk ki a sorunk, így elkerülendő a másik vásárlóval való bármiféle kontaktot.

 

A vásárlók náluk szerencsére be is tartják

Ezen kívül a Marázplastnál is érzékelhető a felvásárlási láz, rengetegen lepték el üzletüket az elmúlt napokban és főként a tisztitószereket, fertőtlenítőket és tartós élelmiszereket vitték tőlük. A szakemberekkel együttvéve továbbra is fenntartják állításuk, miszerint nincs szükség felhalmozásra, van áru bőven, mindenki csak ésszerű keretek között kellene, hogy vásároljon.

 

Minden nap érkezik áru, folyamatos a készletKézfertőtlenítő is hetente többször érkezik, bár gyorsan el is fogy...

Az elmúlt napok viszont nem erről szóltak, így a Marázplastnál felkészültek a nagy számú vásárlóra, folyamatosan érkeznek hozzájuk termékek, úgymint tisztitószerek, fertőtlenítők, tartós élelmiszerek de még WC papír is, ám kiemelték, hogy bár folyamatos az utánpótlás, van amikor kell várni 1-2 napot az újratöltésre, így türelemre intik a vásárlókat.

 

WC papírból sosem elég!

A nyitvatartásuk is változott:

 

Hétfőtől péntekig 8:00-tól  17:00-ig

Szombaton 8:00-tól 12:00-ig 

Vasárnap ZÁRVA

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: