2020. 03. 30., Hétfő, 09:27

Kaposváron is megteltek az ablakok a köszönet piros szívével

Számtalan helyen jelent már meg az országban, de most végre Kaposváron is el lehet kapni olyan házakat, melyeknek ablakaira piros szívecskéket ragasztottak ki. 

Az elmúlt időszakban a lakosság különböző módokon hálálja meg az egészségügyi dolgozók, önkéntesek, rendőrök, tűzoltók, bolti dolgozók hősies teljesítményét, amit a koronavírus idején értünk tesznek. Kaposváron felhangzott már hálataps, illetve rendkívül sok felajánlás érkezett a részükre különböző szolgáltatók részéről. 

Emellett új mozgalom is indult, melyhez a lakást sem kell elhagynotok, illetve jó programot is kínál az apróságok számára, hiszen piros szívekkel rakhatjátok tele a lakás, vagy ház ablakait, így kifejezve hálátok a megfeszített munkával dolgozók felé. 

Kaposváron is többen csatlakoztok a mozgalomhoz, az elmúlt napokban szúrtunk ki házat a Guba Sándor utcában és a Pécsi utcában is, de a jelenleg üresen árválkodó Kassa utcai  óvoda ablakai is megteltek piros szívecskékkel. 

A Teljenek meg az ablakok a köszönet piros szívével felhívása így hangzik:

Kedves gyermekes ismerőseim!
Kérlek Benneteket, minél többen csatlakozzatok az alábbiakhoz!
Rajzoljatok vagy ragasszatok egy piros szívet egy nagyobb papírra és ragasszátok ki az ablakba, kapura. Jelezzük így is hálánkat mindenkinek, aki értünk dolgozik ebben a nehéz időben!
Az ablakokra pillantva látják a mentők, tűzoltók, rendőrök, bolti dolgozók, eü.dolgozók, kamionsofőrök, önkéntesek, mindenki, aki dolgozni kényszerül a jelen helyzetben, hogy velük vagyunk, imádkozunk értük is! Mondjuk el gyermekeinknek, hogy miért készítjük! Teljenek be az ablakok a szívecskékkel!

Budapesten emelték a tétet, és a Duna-parti szállodák szív alakban kivilágított ablakokkal üzennek az egészségügyi dolgozóknak:

Mi arra biztatunk benneteket, hogy csatlakozzatok ti is a mozgalomhoz, készítsetek szívecskéket, és mutassátok meg nekünk őket kommentben!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: