2020. 03. 26., Csütörtök, 13:42

Így zengett a taps a Sávházból az egészségügyben dolgozókért - VIDEÓ

Először Olaszországban, majd Spanyolországban és Franciaországban vert gyökeret az a szokás, hogy estefelé az otthon tartózkodó emberek éltetni kezdik az egészségügyben dolgozókat, akik emberfeletti teljesítménnyel küzdenek nap mint nap a betegek életéért.

Nevezhetjük talán már hagyománynak is a tapsolást, amely immár szinte az egész világon elterjedt, amelybe szerencsére beletartozik Magyarország is. Főként Budapesten, de szerte az országban örökítettek már meg otthonaikban tapsoló embereket, akik így szeretnék kifejezni tiszteletüket és hálájukat az egészségügyi dolgozóknak. Igen, tudjuk, hogy azóta már felkerültek a boltosok, kamionosok, takarítók és még sokan mások is a listára, ám mi inkább csak annyit mondanánk, hogy szóljon ez a taps mindazoknak, akik ilyenkor is értünk dolgoznak.

A karanténba zárt spanyolok és olaszok az erkélyen tapsolva hálálkodnak az egészségügyi dolgozóknak

Kaposváron is hallani lehetett már az elmúlt napokban elszórva a tapsot, ám a Sávházban élők csütörtök este összefogtak, és több száz ember egyszerre együtt éltette őket perceken át. Egészen pontosan így hangzott.

Köszönjük!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: