2020. 03. 30., Hétfő, 09:28

Online rendeléssel és a steril csomagolással erősít a Bárány Fogadó

Kaposváron sokan, így a Fogadó a Bárányhoz csapata is úgy döntött a veszélyhelyzet kapcsán, hogy új szolgáltatásba kezd, és annak érdekében, hogy továbbra is kiszolgálja a menüzni vágyó vendégeit házhozszállítást indít. 

Az új szolgáltatás március 30-án indult el, ám a rendeléseket megújult weblapjukon már az ezt megelőző hétvégén is fogadták. A Bárány nem csak a házhozszállításra állt rá, hanem egy kimondottan átlátható online felületet hozott létre annak érdekében, hogy minél egyszerűbb módon tudjuk a továbbiakban megrendelni a napi menüinket. 

Hétfőn a délelőtti órákban adtuk le a rendelésünket az étterem számára, ami fél 12 előtt nem sokkal meg is érkezett otthonunkba - hiszen már mi is homeofficeban tengetjük napjainkat -, így a déli harangszóval egyidőben fogyaszthattuk el ebédünket.

A futáron kesztyű, illetve szájmaszk is volt, ami a jelenlegi helyzetben mindenképpen pozitívumnak számít, tudniillik a Bárány csapatának a célja, hogy a leghigiénikusabb módon juttassa el ételeit vendégei számára. Ennek érdekében az étteremben nem kézzel csomagolják a menüket, hanem egy gép segítségével, melynek hőfoka az étel vákuumozásakor eléri a 90 fokot, így sterilen jut el a fogyasztóhoz a fogás. 

A vákuumos csomagolással eddig nem nagyon találkoztunk a városban, ám számunkra maximálisan bizalomgerjesztőnek tűnik a technika. A szállítás gyors, a fix ár tartalmazza a kiszállítást és a csomagolást is, az ételek terén pedig a Bárány Fogadótól megszokott minőséget kapjuk még ebben a formában is. 

A rendeléseket minden nap 8 és 15 óra között adhatjátok le számukra a baranyfogado@gmail.com email címen, telefonon a 30/ 916 - 4755 és a 82/ 527 - 600 számokon vagy a megújult weboldalukon!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: