2020. 03. 23., hétfő, 19:07

Akire mind büszkék lehetünk – Egy 14 éves kislány is jelentkezett önkéntesnek Kaposváron

Sokan példát vehetnének arról a kislányról, aki a korábban a város által meghirdetett, idősek és rászorulók megsegítésére toborzott önkéntesek közé jelentkezett, mindössze 14 évesen.

A kislány önzetlenségét a polgármester külön kiemelte - de természetesen nem bízta meg ilyen feladattal - mikor beszámolt hétfőn az eddigi lépésekről. Közel százan jelentkeztek mindeddig önkéntesnek, hogy bevásároljanak, gyógyszert váltsanak ki vagy ügyet intézzenek az idősebbek helyett Kaposváron. Segítséget eddig több mint 150-en kértek.

Önkénteseket toboroz, és az idősek megsegítésére hívja fel a figyelmet a város

Önkénteseket toboroz, és az idősek megsegítésére hívja fel a figyelmet a város

Újabb intézkedéseket hozott a város, hogy csökkentsék a koronavírus-fertőzés kockázatát Kaposváron. Változnak a busz-menetrendek, önkénteseket toboroznak, hogy segíthessenek az idősebb, veszélyeztetett korosztálynak.

A polgármester köszönetet mondott még azoknak, akik a szolidaritás jegyében különböző módokon segítettek, legyen az a Cser vendéglő, az Azúr Diszkont – akikről mi is beszámoltunk – vagy a Swiss Laboratory.

 

Hamarosan további bejelentések várhatók a várostól, melyeket a helyi munkahelyek és gazdasági szereplők védelmében hoznak.

Maradjunk otthon, vigyázzunk egymásra!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: